Fönsterputsning Stockholm

Är du i behov av fönsterputsning som gör inte bara rena fönster utan en betydligt fräschare och trevligare inomhusmiljö och en tydligare utsikt genom fönster? Då har du kommit rätt! Totalrent AB erbjuder fönsterputsning för privatpersoner, fastigheter och företag inom Stockholm
Alla vi vet att att putsa fönster kan vara både svårt, jobbigt och tråkigt men med hjälp av proffs på Totalrent AB blir det väldigt enkelt. Som städmästare med lång erfarenhet och gedigen kunskap kan vi alltid garantera ett resultat som håller bästa möjliga kvalitet.
När du anlitar Totalrent Ab för du garanterar hög kvalitet med bästa rimliga priser! Vi tar med allt städmaterial som behövs, inklusive trasor, rengöringsmedel och stege. Vid bokning av fönsterputsning kan du ta del av RUT-avdraget, som gör din städning betydligt billigare. Du får hela 50% rabatt på priset direkt på fakturan. Vi lämnar 100 procent nöjd kund garanti på jobbet och vi garanterar alla våra kunder ett skinande rent resultat. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med din fönstertvätt ber vi dig återkoppla till oss så att vi direkt kan åtgärda problemet.

Totalrent AB använder ekologiska, giftfria och miljövänliga produkter. Alltid bryr vi oss om både människa och natur! Så gör som många av våra kunder – anlita oss på Totalrent AB så får du tid över till annat såsom att umgås med din familj. Vi gör skillnad och vi finns här att underlätta din vardag!

Behöver du hjälp med fönsterputsning i Stockholm?

Fyll i formuläret nedan så ta vi kontakt med Er så fort som möjligt

Fönsterputsning Stockholm – För privatpersoner

Fönsterputsning Stockholm - För privatpersoner