Städhjälp Stockholm
Vi ger dig en gynnsam städtjänst!

Städhjälp Stockholm – Välkommen till din städfirma i Stockholm som alltid garanterar resultat som håller hög kvalitet.

Om du är i behov av städtjänst då är du på rätt plats. Vi anpassar oss alltid efter kundens behov och det som är jätteviktig för oss är att du blir nöjd med vår städservice. Totalrent AB lägger stor vikt vid att få feedback från våra kunder så att vi kan förbättra och effektivisera vårt arbetssätt. Vi hör våra kunder och strävar efter långsiktiga samarbete och återkommande kunder.

Vilka tjänster erbjuder vi?

Vi på Totalrent AB utför all typ av städning åt privatpersoner, företag och föreningar i Stockholm. Här kan ni hitta mer information om våra städtjänster så som  flyttstädning, hemstädning, kontorsstädning,  stor/grov städning, byggstädning och fönsterputs. Tveka inte att kontakta oss om du har funderingar kring städtjänster.

Varför välja oss?

Förutom den stora konkurrensen är det väldigt svårt att välja rätt städföretag i Stockholm.

Totalrent AB bildades 2012 och med mer än 12 års erfarenhet erbjuder vi  kostnadseffektiva och högkvalitativa städlösningar. Vi lämnar 100 % nöjd kund garanti på vårt arbete för att försäkra er om att vi inte slutar förrän ni blir nöjda! Vid varje typ av städning får du tillgång till en smidig checklista. Perfekt för att försäkra dig om du inte missar något viktigt för just din städhjälp i Stockholm.

När vi utför vår städservice bryr vi alltid oss om både människa och natur och det är därför vi använder ekologiska, giftfria och miljövänliga produkter.

Vi erbjuder utmärkt kundservice! Alltid kan du som kund  lätt och enkelt komma i kontakt med oss på Totalrent AB! Vi finns här för att underlätta din vardag!

Vårt team

Våra städexperter har stor kunskap inom städbranschen och kan därför ge er den professionell servicen du behöver. Alltid är de mycket motiverade och strävar efter våra kunders mål med sin expertis och stort engagemang. Vi på Totalrent AB gör helt enkelt det vi är bra på, så att du kan fokusera på det som du är bäst på.

Priser 

Vi på Totalrent AB erbjuder den mest kostnadseffektiva lösningen inom städbranschen. Med rimliga priser och med hög kvalité på vår arbete är vi det  valet. Vi lämnar fast pris på jobbet så att du inte behöver tänka på timmarna. Såklart kan du som privat person utnyttja RUT avdraget. Kostnaden dras då direkt på fakturan från utföraren. Vi ansöker allt  hos Skatteverket så att du behöver inte tänka på något.

Hur kontaktar man oss?

Hos oss på Totalrent AB kan du snabb och enkelt komma i kontakt med oss! Vid  ytterligare frågor eller funderingar, ring gärna på  08-320208 eller fyll i gratis offertförfrågan på www.totalrent.se

Tveka inte att kontakta din städfirma Stockholm redan idag!

Behöver du professionell städhjälp i Stockholm?

Fyll i formuläret nedan så ta vi kontakt med Er så fort som möjligt

Städhjälp Stockholm

Bästa Stockholm städfirma

Rekommenderat Företag 2024

Rekommenderat Stockholm flyttstadning - fast pris

Bästa Städfirma Stockholm

Professionell städhjälp - fast pris - offert på bara några minuter!