Fönsterputsning Stockholm

Om Du är i behov av en bättre arbetsmiljö, med rena fönster, då har Du kommit till rätt plats. Totalrent AB erbjuder all form av fönsterputsning. Vi putsar bl.a. vanliga fönsterglas, inglasade balkonger och verandor, speglar, glaspartier, skyltfönster. Med många års erfarenhet är vi rätt företag för att ta hand om dina fönster.

Fönsterputs är detaljen som gör skillnaden och att hålla sina fönster rena är en självklarhet för många. Det ger ett gott intryck på dem som besöker ditt företag. När du anlitar Totalrent AB kommer du att få ta del av vår kompetenta personals erfarenhet och ett tidseffektivt arbetssätt. Ni får en ljusare och trevligare inomhus/kontor-smiljö med fina och rena fönster.
Alltid utför vi fönsterputsning med ekologiska, giftfria och miljövänliga produkter som garanterar friskare arbetsplats med arbetsglädje. Såklart lämnar vi 100 procent nöjd kund garanti som syftar till att understryka vår höga städkvalité vid alla arbeten. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med din fönstertvätt ber vi dig återkoppla till oss så att vi direkt kan åtgärda problemet.

Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha fönsterputsning. Totalrent AB erbjuder fönsterputs på löpande avtal med den tidsintervall som lämpar sig bäst för just ert företag. Det kan vara allt från varje vecka till några gånger om året. Naturligtvis utför vi även engångsuppdrag.
Om du skulle fundera över något så tveka inte att kontakta oss redan idag!

Behöver du hjälp med fönsterputsning i Stockholm?

Fyll i formuläret nedan så ta vi kontakt med Er så fort som möjligt

Fönsterputsning Stockholm – För företag

Fönsterputsning Stockholm - För företag