Städfirma Stockholm - För privatpersoner

Behöver du hjälp med städning hemma? Kontakta oss! Vi kan hjälpa Er med hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning, storstädning, visningsstädning, byggstädning. Våra städare har lång erfarenhet av hemstädning och massor av smarta husmorstips att ta till för att få ditt hem skinande rent. När Ni anlitar oss kan Ni känna Er trygga att städningen utförs på ett korrekt sätt. Vår speciella Garanti innebär att vi tar hela ansvaret för att städningen blir Godkänd. Är inte den nya hyresgästen/ägaren nöjd kan de kräva att brister och fel skall åtgärdas.

Tjänster för privatpersoner

Städfirma Stockholm - För Företag

Om Du är i behov av en bättre arbetsmiljö då har Du kommit på rätt plats. Alltid  utför vi städningen med ekologiska, giftfria och miljövänliga produkter som garanterar friskare arbetsplats med arbetsglädje. Vi anpassar helt efter Din egen nivå och Dina önskemål. Så  tveka inte att höra av Dig till oss om Du behöver hjälp med städningen.

Tjänster för företag

Städfirma Stockholm - För Fastigheter

Totalrent AB, professionell städfirma i Stockholm, utför städ tjänster såsom trappstädning, storstädning, fönsterputsning, mm.. till bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag i hela Stockholm. Med stor kunskap och erfarenhet hjälper vi er att ta hand om din fastighet på bästa sätt. Med oss får ni den löpande städad och kvalitetsgaranti. Vårt mål är att ha återkommande, nöjda kunder och få dem som avtalskunder. Alltid anpassar vi och utökar städningen efter ert önskemål.

Tjänster för fastigheter

Städfirma Stockholm | Vad våra kunder säger