Fönsterputsning Stockholm

Totalrent AB erbjuder all form av fönsterputsning. Vi putsar bl.a. vanliga fönsterglas, inglasade balkonger och verandor, speglar, glaspartier, skyltfönster. Med stor kunskap och erfarenhet hjälper vi er att ta hand om din fönster på bästa sätt.

Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha fönsterputsning.
Totalrent AB erbjuder fönsterputs av skyltfönster på löpande avtal med det tidsintervall som lämpar sig bäst för just Er fastighet. Det kan vara allt från varje vecka till några gånger om året. Självklart utför vi även engångsuppdrag.

Vi anpassar oss efter dina behov! När du anlitar Totalrent AB kommer du att få vår kompetenta personal och ett tidseffektivt arbetssätt. Ni får en ljusare och trevligare inomhus/kontors-miljö med fina och rena fönster. Alltid utför vi fönsterputsning med ekologiska, giftfria och miljövänliga produkter som garanterar friskare arbetsplats med arbetsglädje. Såklart lämnar vi 100 procent nöjd kund garanti som syftar till att understryka vår höga städkvalité vid alla arbeten. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med din fönstertvätt ber vi dig återkoppla till oss så att vi direkt kan åtgärda problemet.
Vårt mål är att Du som kund ska känna Dig trygg med oss. Det i kombination med att erbjuda de bästa rimliga priserna så spar Du både pengar och tid.
Tveka inte och kontakta oss så berättar vi mer om vårt erbjudande och hur vi kan lägga upp fönsterputsning hos er.

Behöver du hjälp med fönsterputsning i Stockholm?

Fyll i formuläret nedan så ta vi kontakt med Er så fort som möjligt

Fönsterputsning Stockholm – För fastigheter

Fönsterputsning Stockholm - För fastigheter